GASTRONOMISCH RESTAURANT
koken met de auteur

In Comines, in de rue du Fort op nummer 36, een paar meter van de grensbrug, Fleur de Sel nodigt u uit om de moderne en inventieve keuken van de dirigent Slava Tcherbak.

Wie zijn wij?

Slava Cherbak :

Het zou beschreven kunnen worden als Slava's keuken van modern en creatief.
La Cheffe laat je combinaties, kruiden en kooktechnieken zien die rechtstreeks uit haar verbeelding komen. Geen school, geen opleiding, en toch een sterke culinaire signatuur.
Geboren in Sint-Petersburg, groeide ze ver van de Belgische gastronomische cultuur op. Haar studies als biochemisch ingenieur hebben haar zeker beïnvloed. successen in het mengen van smaken.

Antoine Tcherbak : 

Antoine heeft een gevoel van welkom in zijn bloed. Zijn verlangen om contact met anderenvan een vriendelijke, ontspannen sfeer creëren en om te behagen voelt het alsof je bij een vriend thuis bent, aan de tafel van Fleur de Sel. 

DE FLEUR DE SEL RESTAURANT

Manager autodidactSlava Cherbak tussen Ieper, Kortrijk en Rijsel, biedt je een een delicaat en verfijnd gastronomisch intermezzo.

Onze keuken is vooral inspiratie en delen met als enige doel: u te behagen door onze passie en knowhow, met de hulp van de natuur geleverd door een permaculturist uit onze stad.

In onze zaak is de keuken open. Net als in het theater, zit u op de eerste rij en helpt u bij het maken van uw maaltijd door uw liefde voor lekker eten met ons te delen.
Voor meer intimiteit heeft onze zaal 15 couverts.
Ons rookvrije, op het zuiden gelegen en rustige terras verwelkomt u bij mooi weer voor een aperitief of een kopje koffie.

De Gault&Millau gastronomische gids award Fleur de Sel met een 13,5 in 2022 en hernieuwt haar vertrouwen in 2023 en 2024. !
De critici van de gele gids zorgen er dus voor dat u een " goede tafel "uit België.

Nog steeds in 2022 en vernieuwd in 2023, de Michelin Gids kent de BIB Gourmand toe aan Fleur de Sel. De Michelin Gourmet BIB is de garantie van een uitstekende verhouding tussen prijs, kwaliteit en plezier.

Gesloten op maandag, dinsdag en woensdag

"Fleur de Sel, een vrouwelijke keuken die emotie opwekt."